Pages Menu
Categories Menu

Posted on Jun 14, 2018

Skupni Charter night LK Cividale del Friuli -Manzano in LK Nova Gorica 2018

Skupni Charter night LK Cividale del Friuli -Manzano in LK Nova Gorica 2018

V soboto, 9.6.2018 ob 18.00 smo se udeležili skupnega svečanega večera Lions kluba Cividale del Friuli-Manzano in Lions kluba Nova Gorica, ki ga je letos organiziral Lions Club Cividale del Friuli-Manzano. Slovesnost se je pričela ob 18.00 uri v Sala consiliare del Municipio di Cividale del Friuli s pobratenjem med Lions Club Cividale del Friuli-Manzano in Lions clubom iz Spoleta, katerih mesti povezujejo korenine starodavne langobardske zgodovine. Uradni del večera se začel s himnami in nagovorom predsednika LK Čedad. Pozdravne govore in prijetno druženje so nam zaželeli še past guverner Guido Repetti, past guverner Leonardo Forabosco, predsednik LK Spoleto Mario di Spirito, predsednik LK Hermagor Avstrija Gunter Fian in predsednik LK Nova Gorica Dušan Ambrožič. Prijetnemu večeru v čudovitem okolju Locande AL Castello ter prijateljskem vzdušju članov klubov in gostov smo dodali “zamenjavo kladivca” predsednikov LK Čedad in LK Nova Gorica. Dosedanji predsednik LK Čedad Stefano Pressi je predal vodenje kluba novemu predsedniku Gianfrancu Tateu, dosedanji predsednik LK Nova Gorica Dušan Ambrožič pa je predstavil Aleksandra Todorovića, novega predsednika kluba Nova Gorica za lionistično leto 2018/2019.

Ob tej svečani priložnosti je dosedanji predsednik Lions kluba Nova Gorica Dušan Ambrožič podelil priznanja svojim članom.
Za večletno delo tajnice, ki ga je bila prisiljena opustiti zaradi delovnega mesta v Ljubljani in organizacijo nepozabnih prireditev za in s prizadetimi otroki ter angažiranjem v akciji “Plakat miru” je bila Tatjani Krapše podeljena ” medalja za zasluge”. Za takojšnji prevzem tajniških poslov, neposredno po vstopu v klub in izredno prizadevnost je prejela Tea Stibilj Nemec priznanje za izrednega sekretarja. Za dolgoletno predano in natančno opravljano delo zakladnice je prejela Barbara Šinigoj priznanje za izrednega zakladnika. Za stalno pripravljenost in sodelovanje na klubskih večerih ter prireditvah na katerih sodeluje naš klub kot “one man band” je Dušan Kobal prejel priznanje predsednika. Za stalno pripravljenost delati za klub, organizacijo klubskih večerov, dajanje na razpolago lastnih prostorov za potrebe kluba in stalno članstvo v italjansko-slovenskem odboru je prejel priznanje predsednika Viktor Trojer. Prvič v zgodovini kluba je priznanje za sodelovanje prejela nečlanica Lion ga. Tatjana Trojer.

Kako postati član?